sthlm



sitter i lägenheten & dricker en kopp kaffe. gick upp för drygt 40 minuter sen, kunde verkligen inte sova för alla jävla bilar & traktorer odiverse saker som låter utanför fönstret. istället för att fixa krubb igår kväll så åkte vi till stockholm outlet, hitta en tröja som inte var sådär jätte fin, men köpte den bara för att jag ville köpa någonting, onödigt i know. sedan drog vi och käkade på världens godaste pizzeria i Sundbyberg, åhfyfan jag har nog aldrig ätit en så god pizza. Ska snart börja kleta smink osv, för att sedan gå och käka frukost och sedan en massa shopping.
bye fucktards!

My heart is beating like a jungle drum


Kom nyss till Stockholm, ska bara vara här över natten. Ikväll så ska jag ta det lungt & laga lite krubb snart. Och imorgon blir det en hel dag med shopping med mamma&pappa, NICE! nej nu ska jag dra till coop för att handla lite.
bye fucktards!

rubrik


åhå, igår kom äntligen mina skor! ska hämta ut dem idag för tiden räckte inte riktigt till igår. anyway så var det lite partey hemma hos mig i lördags, tyvärr kom inte mina små älskade barn men jag hade mycket trevligt med dunder mycket plask i poolen & kortspel. anyway one more time, nu ska jag väcka min Man som ska få gå och fixa frukost till mig.
bye fucktards

I don't care what people say, think of me what you will, i'll be here.

åhå, jag vill kunna klä mig i hatt. Alla snygga människor har hatt!

så det så!


some new shit


Hade tråkigt så klickade hem lite nytt ifrån Nelly

ballad från en loftsäng

ÅHFYFAN, igår drog jag, daniel, chrille, emil & hallborg?!? "tror han kallades så" på Oskar Linnros och fysatan vad han är underbar, så sjukt bra live. Jag var dyngsur av svett men jag var lika lycklig för det! Nu ska jag gå till maxi och handla krubb, är själv hemma några dagar & det finns inget gott hemma. bye fucktards

mat


åker till daniels farmor&farfar på söndags middag. tja


teenage crime



DUUUUUUUUUUUUUUUUUNDER VÄDER! har suttit på altanen hela dagen och självklart tagit mig några dopp. Snart ska jag fixa en god sallad & grilla några cornfiléer, mumma! Kvällen kommer bestå av mig, mig och mig. Ska ju ändå upp och jobba imorgon och när jag kommer hem måste jag fixa och dona här hemma, för pappa ska ha pokerkväll, kommer väl sisådär över 20 gubbar, så då får jag springa runt och fixa kaffe och grejer. Får supa mig full så jag orkar med allt spring. :')


cut cut cut cut cut cut

ååååååååååååh, måste klippa mig! Tänker köra på samma som sist, fast mer! ah vet inte riktigt hur jag ska förklara och jag hittar ingen bild på så jag vill ha heller. Iallafall det kommer blir awesome! "hoppas jag". Får dock se när jag klipper mig, har lite att göra ett tag. Nu ska jag äta upp barnsmatspurén och glo på lite tv. bye!


Jeerksfred

Gårdagen var mycket trevlig om jag får säga det själv. Jag och d bestämde oss för att dra till Jeerksfred. Direkt efter jobbet så tog jag och D tåget hem till Hannes, sen blev det grill, kubb & alkoholintag, senare blev det bad i en plaskdam och ännumer alkoholintag. Som sagt kvällen var riktigt trevlig. Och idag är jag faktiskt inte allt för bakis. SCORE!
ah kul gick att ladda upp en bild...... fuuuuuuck


dog on wheels

jag är så jävla uttråkad, sitter i mitt jävla kök och glor på noll tolerans eller vad fan det nu heter och pillar mig i näsan. saknar min babe, har inte träffat han sen i onsdags. fast imorgon så får jag träffa han efter jag jobbat, happyface! vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske myskväll med film och godis eller party i öret, man vet aldrig vad vi kan få för oss på kvällskvisten. efter filmen nu ska jag nog dra iväg till neverland, ska ju ändå upp ganska tidigt för att arbeta några timmar. ha en trevlig fredags kväll, gud vad trevlig jag var, inte likt mig! haha, nej hejdå fucktards.

hahahahahaha!

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

FYFAN vad jag är duktig. Har varit ute på en promenad och sen har jag städat och grejat. Och just nu sitter jag och avnjuter en kopp nybryggt kaffe och lyssnar på älskade Hoffmaestro. Solen har ju tittat fram också, så blir att lägga sig på altanen och steka fläsket, tog en dusch förut och det känns verkligen inte att jag duschat, luktar lika mycket svett som innan jag duschade, whatever ingen som ska lukta på mig iallafall så. Ikväll blir det en lung kväll för mig själv. jahoppsan nurå ska jag lägga mig på altanen. peace!


Tja mongo med förstora framtänder!

Feel it in my bones

Hemma ifrån Neverland nu, jäkligt tidigt också. Har redan ätit frukost och snart ska jag ut på en promenad. Hullibullmagen ska bort inom kort. Nej nu ska jag göra någon nytta. bye!

,

Time to go to Neverland with Peter Pan.

i höst då jävlar

När hösten närmar sig ska jag tamefan börja tatuera mig. Har velat fram och tillbaks (heter det så? jaja skitsamma) om vad jag vill göra för någonting. Har alltid velat ha över hela överarmen. Men nu har jag faktiskt äntligen bestämt mig. Så i höst ska jag sätta igång. För just nu räcker inte riktigt min ekonomi till, buhu.


Hur högt?

Gudars vad jag har börjat skriva här, plus i kanten. idag är jag så otroligt trött, vaknade vid 10-11 nångång, låg i sängen en stund och kollade på tv, somnade om och vaknade av att mamma ringer och väcker mig vid två. Förstår inte, är trött precis hela tiden, kan sova hur mycket som helst. ska nog inte göra ett skit idag, är alldelse för trött. yeyyey nu ska jag ringa min babe och se vad han har för sig. :')

Förövrigt så går den här låten om och om och om igen just nu.


full steam spacemachine

Har varit så sjukt duktig idag! På förmiddagen gick jag & daniel hem till han. 7km inte illa om jag får säga det själv. Men dom kalorierna jag gick bort åt jag snabbt upp igen hemma hos emelie till en film, eclipse. Blev lite smått besviken, inte alls lika bra som dem andra filmerna. Får hoppas att trean är bättre. Just för tillfället ligger jag i sängen och sjunger till Den svenska björnstammen. Nu ska jag kolla på lite south park och pilla navelludd, tjapåre.


hmm, har tänkt på en sak i flera dagar nu. fotot över, mitt hår i nacken har jag en röd hårslinga hängandes där eller har färgen runnit efter jag duschat? jag har fan ingenaning, men jag hoppas att det är en hårslinga. haha,

curly boys law

It´s monday igen. Nyss hemkommen till Daniel igen efter vi varit ute och fikat plus varit hos Chrille på en kaffe. Det är så döds varmt, avlider vilken sekund som helst. Får man klaga över värmen? Bara lite? hoppas det börjar åska snart, sjukt mysigt! yeyyey hejdå¨horungar.


whïsky soda e rock’en’roll

söndag igen, bakis like hell men det menas ju bara att man har haft en trevlig kväll. Kort om helgen, Fredagen bestod av grill och badning hemma hos Dajja för att sedan gå till stadens discotek för en hel del dans. Lördagen bestod först av några timmars jobb för att sedan åka hem och inta alkohol med mr emelie. Blev en hel del dans i natt också fast dock inte på krogen utan hemma hos Lööv på landet. Det har i alla fall varit en bra helg, dock känns det idag men det är totally värt det.


Sliten?

i hennes små skor

Oh vad han är fin, hans ögon lyser - de ser rakt genom mig. Hans blick vill ha mer - jag ger, sen får jag tusen tillbaks. Vi hjälper varandra våga leva, säger "du kan vara stor! jag rymmer dig!" Bekänner att jag är rädd för mörkret, vill du gråta med mig? Känner du den kraft som jag vill ge dig!? Vi bygger en värld att älska i. Kom elden, vinden, ropet, rymden - vi är hjältar nu! Vi är hjältar nu...









No baby, no dice - I don't take anyones but my advice

Det blev pyssla på högnivå ikväll. Allt som behövs är ett gammal nitskärp och en svart t-shirt.
Den blev faktiskt helt okej.





RSS 2.0