throwing a fit, making a scene like no tomorrow

hemma igen efter en hård dag på praktiken, har haft så mycket att göra och jag har ont i hela kroppen. men tur att det finns saker att göra än att bara sitta och ha tråkigt. :) det ska ju kännas i kroppen att man har jobbat annars måste man jobba hårdare, haha. efter jag slutade trallade jag hem till emelie och har mys där hela kvällen. & just för tillfället håller jag på att fixa en matlåda tills imorgon. kommer däcka i sängen efter det känner jag. bye fucktards!


80talet vart tog du vägen?

nu börjar allvaret igen efter en veckas ledighet, börjar med praktik i tre veckor nu. har förövrigt haft en dunder bra helg. fredag blev det middag med daniel och sedan fest hos becca & lördagen bestod av lite jobb och sedan utgång för hela slanten, gick all in i min outfit om man säger så. men är det 80tals tema så äre. bättre bild kanske kommer upp nångång. ;) nej nu måste jag dra till bussen. bye fucktards!


reality always have time to catch up with life

ett glas juice och rostad macka nu, sen målning av rummet kommer gå åt helvete. bye fucktards!

monday in town

har ju som sagt vart i öret med carro, blev sittandes på kompassen ett bra tag myspys. sen gick vi runt och jagade en piercare, gick inte så bra. :/ men thats life. köpte btw en dunder snygg t-shirt, drar upp en bild imorgon. sitter just nu med hårfärg i håret, kan ju inte bli värre färg än vad det redan är. jaja bye fucktards!

Coffee and Cigarettes are best when shared with you

om en liten stund ska jag bege mig till öret för en dag med carro, var nästan två månader sen jag träffade henne sist. :/ blir väl att fika på java, de har världens godaste moccalatte! och strosa runt på stan och kanske hitta något fint till garderoben. bye fucktards!


tjocka, chirre, kaffe, spya

igår efter jobbet blev det en ätar mys kväll hos emelie, fyfan mådde illa som tusan när jag kom hem. chirre dricka, kakor, muffins, kladdkaka. allt inmosat i käften! kan göras om snart, eller vad säger du emelie? sen efter det så blev det hem och mysa med daniel, film och kollade på när han käkade chirre. ;o hehe. han har nyss åkt hem och jag sitter här och kollar på köket som måste städas efter jag gjorde en dunder frulle förut. men jag vill inte städa, orkar inte just nu. nej nu ska jag kolla på barnprogram och chilla lite. bye fucktard!

put your hand on me

ohyes, fick pratikplaten på Dressman. trodde ju bara hon ville se hur jag såg ut, men det blev typ som en jobb intervju. jag var skit nervös men hon var jätte trevlig och lättsam att prata med så det gick bra. :) hon tyckte att jag inte var det minsta blyg och att det var bra att jag kollade henne i ögonen när jag pratade med henne. så hon tyckte jag var rätt person för att praktisera där, så jäkla skönt att höra sånt. om en liten stund kommer malin & emelie hit för att dricka kaffe och mysa. me like! nu ska jag värma bullar och sätta på kaffet. bye fucktards!


do the creep

sitter i skolan och har samhäll, är alldeles snart klar med arbetet jag håller på med. annars gör jag väl inte så mycket, sitter och spelar något fotbollsspel med grabbarna. skit kul, kommer vinna varje match känner det på mig. efter skolan kommer mamma och hämtar mig för att sedan åka till marieberg, ska till dressman och höra om min praktikplats, ringde igår men de ville att jag skulle komma in så de fick se hur jag såg ut. :p aja, bye fucktards!

ta på dig dansskorna

sitter här med en koppkaffe och väntar på att få gå till sängs. den här dagen har inte tillbringat mycket nöje, skola hem färgat håret osv, det gamla vanliga typ. men nu är allt klart för holland btw, allt plugg är jag klar med och alla papper är inlämnade. är dyster och på tankespritt humör ikväll, fick ett samtal förut med skit nyheter rätt ut sagt. men absolut ingenting jag kommer ta upp här eller med någonannan heller. bye fucktards!

äppelknyckarjazz


weit

tusan är helt slut i hela kroppen, imorse blev det dubbelt danspass. jag börjar få häng på det där med dans nu, eller lite iallafall. dagen har väl inte bestått av så mycket mer intressant. jag ska plugga lite nu medans jag väntar på att halv åtta hos mig ska börja, gayvecka den här veckan, nice! bye fucktards!


hjärtsjärtpruttdag

förstår inte varför alla jäkla par ska gulligulla idag för? kan man inte göra det vilken dag som helst? min pojke han ligger i sängen och sover and i don't mind, för jag bryr mig inte så värst mycket om den här sjukt överskattade dagen. men jag är väl kanske inte den största romantikern av mig heller, eller rättare sagt jag är verkligen inte romantisk av mig. så den här dagen ska spenderas som alla andra dagar på året, framför tvn med en skål popcorn i knät medans pojken spelar tvspel eller något annat roligt. bye fucktards!

.

You've got enemies? GOOD. that means you actually stood up for something in your Life.

im sick of being sick

har varit sjuk i två dagar nu, och gud vad jag hatar att ha feber. det enda man kan roa sig med är en kopp te och glo på skins. men ikväll har jag och roa mig med, massa plugg. glädjeskutt? nja inte riktigt. har en uppsats kvar att skriva om Iraks situation om varför folk flyr därifrån. har kommit en bit på vägen iallafall, men har mycker mer att skriva. pappsen min har nyss gjort i ordning en stooor skål med pirrecorn till mig som  jag ska mumsa i mig medans jag pluggar. ska iväg och jobba imorgon även om jag är sjuk, får proppa mig full med alvedon så jag inte dör av feber. bye fucktards!

better off dead

har precis tryckt i mig några våfflor, dunder gott. är helt slut efter den här dagen, och nu ska jag plugga också. kommer gå åt helvete! allt går åt helevte just nu känner jag, inget blir som jag tänkt mig. bye fucktards!

måndag

har  nyss kommit hem från skolan, slutade vid lunch men stannade kvar med becca & anki och började på vårat tema arbete om mexico & grekland. dock fick vi inte så mycket gjort. :p och nu väntar jag på att emelie & malin ska komma hit och dricka kaffe med mig :) och nu kom dom, hörde hur bildörren smäldes igen. bye fucktards!


love and other drugs

har varit iväg och jobbat några timmar idag, stress stress stress. har varit hur mycket folk som helst inne idag. och nu nyss har jag & babe käkat och jag ska väl kanske börja göra mig iordning. ska nog hem till frida ikväll, hon och hennes son fyller år idag. :) förövrigt så var jag på bio igår och såg love and other drugs. den var faktiskt helt okej, :) nej nu blire fix. bye fucktards!


But still I was way, way out of line, Amsterdam was stuck in my mind

blev lite shopping igår och det här fick följa med mig hem.

shorts - bikbok
långärmad t-shirt - carlings
tunika - bikbok

onsdag

ändrade planer, blir att åka till marieberg med becca när jag slutat. måste leta reda på en praktikplats, så ska fråga på carlings, jc osv. hoppas jag får en plats, annars vet jag inte vad jag ska göra. orkar inte vara någonstans där jag inte vill vara. men nu blir det prov i samhällsekonomi. bye fucktards!


time for school

 

sitter och slurprar på en smoothie och ska snart halka iväg till bussen. efter skolan ska jag knalla hem till emelie och ta en fika. sen blir det hem till daniel för myskväll. :) bye fucktards!


im going to fucking holland, untz untz untz


weheartit.com

ooooohyeah, fick reda på idag att jag får åka till holland i maj. skolan betalar och jag ska bo hemma hos någon holländare, lite läskigt men det ska nog gå. är lite skeptisk till deras mat vanor, nutella på macka? friterad korv? wtf? får ju ligga i hårdträning, så jag kan äta någonting där. jag är så sjukt taggad, hoppade runt som en galning när jag fick reda på det förut, :) haha, nej en dusch nu, inte lukta usch! bye fucktards!

.


ah ge mig det här tack!


tisdag

ska dansa mig iväg till bussen med en macka i handen, bye fucktards!

 


RSS 2.0