om vi slåss lika hårt som musiken

eftermiddagen har spenderats med marina, blev lite träning och en hel del kaffe. och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart börja skriva en idrotts uppsats, eller den är redan klar men ska skriva in den på datorn och skicka till läraren. fast först ska jag göra mig en kopp tea. bye fucktards!

 


everybody wants to go


weheartit.com

Godnatt.


Om vi kan gå barfota till systemet, sjung hopp faderallan lej!

jävla skit söndgar, låt oss ha helg året runt spela donkey kong och dricka öl.


Don't be fancy, just get dancey!

sitter här i min ensamhet och ska snart hoppa i sängen. kvällen har spenderats hemma med pappa och handboll. lite hes efter allt skrikande på domarjävln som jag och pappa ska åka och spöa, haha. men annars är allt bra med mig. jobb står på listan imorgon, skönt att få in lite stålar. men allt åker ner i spargrisen! efter jobbet imorgon blir det nog också en lugn hemma kväll i min ensamhet, ganska skönt det också ibland. nej nu ska jag göra mig klar för sängen. bye fucktards!

new

det här fick jag med mig hem i måndags när jag & becca var och shoppade. super snygg tunika från monki för endast 60kr, shimmer läppsyl & choklad ansiktsmask. ska snart ta mig en bit mat och hänga i soffan hela kvällen. bye fucktards!


måndagskväll

idag har varit en bra dag, försov mig inte till skolan imorgon, plus poäng! har varit i öret med becca för lite shopping och mat, myspys vare. och nu sitter jag här och väntar på att daniel ska komma hem från jobbet. bara 20minter kvar sen är min babe här, gladchey! blir väl film och sängen skulle jag tro om inte allt förlänge. bye fucktards!

night

har precis kommit upp ur ett långt och dunder skönt bad, behövligt efter man jobbat. :) ikväll blir det mys med babe & p3guldgalan :D jag är super sugen på godis, men kan inte, får inte, vill inte. haha, nej men jag måste försöka motstå. bye fucktards!

upp och iväg

off to work! bye fucktards!

em

sitter hemma hos em nu, gick hit efter skolan. hon står i duschen just nu och jag sitter här och dricker kaffe. vi ska nog möta upp malin & em2 senare för att dra iväg på fest, men för min del blir det nyktert. ska ju faktiskt vara nykter till mars och plus att jag ska iväg och jobba några timmar imorgon, då måste man vara pigg och fräsch. ah och nu har jag inget mer vettigt att skriva så, bye fucktards!


When I'm ready to give in, Will you pick me up again?


pic; weheartit.com

ge mig sommar så jag får vara lättklädd! slitna shorts och t-shirt, gaaaaah längtar. inte många månader kvar nu.
håller humöret uppe genom att drömma mig dit. bye fucktards!

 


torsdag

Blev ingen skola idag, försov mig som tusan. så tog bussen hem vid två från daniel, och sedan dess har jag tränat, försökt laga mat men det smakade inte så himla gott. efter halv åtta hos mig blir det en lång skön dusch.

Idag har jag på mig
en skit gammal randig oversize tröja från gina
jeansleggins från h&m


PYSSEL

hade tråkigt, så jag pysslade lite med mina extremt slitna converse och se vad man kan göra med några nitar och en limpistol, :)  bye fucktards!


pain

har precis kommit hem från skolan. har ont överallt sen jag gymmade, och jag vill fan inte veta hur ont jag kommer ha imorgon. tänkte fakstiskt göra ett till pass senare, :) har ätit allt för mycket idag, så jag måste. ;) men först ska jag plugga dunder mycket, har en del att göra tydligen. :/ fuuuuuuuuuuuck! jaja bye fucktards!

bli aldrig som oss, bli värre!

ikväll har emelie & malin varit här på kaffe, har varit så mysigt! :) träffar ju knappt aldrig dem längre, :( men jag har också hunnit med att tränat innan de kom. så har nyss kommit ut ur duschen, så jäääkla skönt att duscha så jag dör. ska snart hoppa i sängen. kommer bli ett hårt pass på gymmet imorgon på idrotten, ska tusan köra tills jag spyr, för till sommaren ska jag ha dunder kroppen! nu blir det tv och sängen, bye fucktards!

måndag

herrejösses vad jag är dålig på att skriva, tre dagar sen. jag ber så mycket om ursäkt! helgen har varit kanon bra. fredagen var dunder bra med bra klasskamrater. och lördagen blev så sjukt jävla dunder bra, hoppas det blir en sådan kväll snart igen. fast jag ska vara nykter ett bra tag nu, har blivit jäkligt mycket den senaste tiden. måste spara pengar, så jag har en massa att spendera i sommar. :) så jag ska försöka att vara nykter till mars, fast gå på fest och krogen kan man ju göra nykter. yey yey yey! ska ta och träna lite snart, sen blir det nog en lung kväll framför tvn och lite plugg. bye fucktards!

kväll


pic: weheartit.com

har nyss tagit en lång dusch, super skönt. har också sprutat lite bus, hoppas jag inte ser ut som en fläckig apelsin imorgon. :) kommer bli en hård men minnesvärd helg, imorgon blir det 18års fest för becca och på lördag blir det avskedsfest för gurkan som flyttar till usa. känns som jag inte kommer må så jäkla bra på söndag, hehe.
imorgon är jag "ledig" ifrån skolan, har bara en lektion på morgonen, slutar halv 10. och då tycker jag att det är sjukt ovärt att ens åka till skolan, iallafall när det inte går några bussar hem till mig. vill ju inte precis sitta i skolan ensam och vänta till klockan ett.  ska kolla på halv åtta hos mig nu. bye fukctards!

girls fall like dominoes


gårdagens och dagens outfit

har varit hemma en ttimma nu drygt. ska snart träna lite och sedan plugga röven av mig. får inte ligga efter med någonting om jag ska få åka till holland i maj. långt kvar, men lika bra att börja nu. har inte så jätte mycket kvar, fast om jag inte gör det nu kommer jag säkert bara ligga efter med mer saker sen. så nu jävlar, pluggarangelica hela kvällen. bye fucktards!

skolan

sitter i skolan, har redan slutat. så trist att det inte går bussar så ofta hem till mig. ska skriva lite svenska uppgifter nu så har jag något att göra medans jag väntar. sen ska jag hem och äta dunder mycket krubb.
bye fucktards!


Plastic smile to match your style


har så jävla tråkigt, sitter helt ensam hemma och bara glor. hatar att bo på landet! kollar på konferansresan och det är väl helt okej, lite små roligt. sitter och drömmer om pengar, vill ha massor. vill resa, vill tatuera mig, vill shoppa, vill ha löshår, ja jag vill ha allt. fan fan fan jäkla skit. ge mig en miljon så jag klarar mig ett tag!
bye fucktards!

tattoooooo


pic;weheartit.com

åååhååå, jag vill verkligen tatuera mig. vill ha så många att jag inte vet vilken jag ska börja med. jag har nästan bestämt mig. tycker det är så sjukt snygg med tjejer som har tatueringar över hela armarna. en vacker dag kommer jag också va så snygg. :) måste tusan gå iväg snart och beställa en tid så jag får det överstökat någon jävla gång. bye fucktards!

it never ends


fejkglad tjej med myskofta innan skolan imorse.

skolan började idag, dundrans kul! eller? slutade klockan 12, skönt. drog till emelie och drack kaffe med henne och frida. och nu har jag nyss kommit hem. sitter och lyssnar på bring me the horizon och är skit hungrig, men jag orkar fan inte laga mat. stora problem när mamma inte är hemma och kan servera mig, haha! nej, träna lite kanske? jatack. bye fucktards!

In a bag In a box Put an X on the floor




några bilder från gårdagen, kameran dog så det blev inte så många bilder.
här dem tre som blev bäst.

christian lindberg

christian är singel och söker en kvinna han kan dela sitt liv med. christian är väldigt glad av sig, har mycket humor. han är sportintresserand och dricker whisky, alltså han är en riktig man, men han är också en otroligt snäll och go grabb. han gillar mysiga hemma kvällar med en påse chirre & några öl.

och nu söker han en kvinna som är bra på hushållsarbete och matlagning.
christian är inte så kräsen av sig så du kan se ut hur tusan som helst.

 

ålder - blir 25 i år
hårfärg - brunt
ögonfärg - blå
längd - ca 180 kanske


om ni tycker att christian verkar intresant så skriv era namn och lite info om er själv i en kommentar. så kanske christan väljer just dig!


like a punk

pic: weheartit.com
dör,omg vilka snygga shorts! måste fixa ett par till sommaren.

har varit vaken i lite över en timma nu, och jag känner mig tusan pigg även om går kvällen/natten var hård. dricka direkt ur bålskålen är väl kanske inte mitt smartaste drag jag gjort. nä men jag har druckit 343894liter vatten nu på morgonen så bakfyllan börjar gå över lite smått. ska försöka träna lite sen, hoppas jag orkar ta mig ork till att göra det. btw, bilder från kvällen kommer upp i eftermiddag. bye fucktards!

 


lördag on drugs

har nyss kommit hem till daniel efter jobb och firande av bror som fyller 25idag. håller på och gör mig iordning för att sen gå hem till broder igen för lite party. :) bye fucktards!

glad tjej

oj, vad många som har tittat in här idag. vad glad jag blir, men inte en enda kommentar, dåligt av er. hehe! måste tacka min pojkvän som gjort reklam på fb åt mig för han tycker jag är så dålig på det. men jag får väl hoppas att ni stannar kvar, :') bye fucktards!

Put your hands up to the sound!

klickade hem en dunder snygg topp och ett rött läppstift, och gele inlägg till högklackade skor. orkar inte lägga in bild på dem. har letat efter ett snyggt rött läppstift skit länge men har inte hittat något som passar mig. men nu slog jag till och köpte ett billigt. kanske inte alls är snyggt irl, men va tusan finns det att göra åt saken, inte ett skit. men men thats it, får bara hålla tummarna att det är snyggt. nu blir det soffhäng hela kvällen för imorgon står det jobb på schemat. bye fucktards!


discosvett

sitter här och väntar på att pappa ska komma hem med mat till mig, jävla as till föräldrar man har som ska äta pizza hela tiden medans jag bara får äta sallader men ytters lite dressing. men jag är glad ändå, för jag ska ha en supermodel kropp innan sommaren. har varit ute och gått med mamma idag i 40minuter sen när vi kom hem så stallde jag mig på crosstrainern i typ 15minuter, bättre än inget alls. så nu sitter jag här dunder discosvett. men jag orkar inte gå och duscha än, måste få i mig mat först. nu kom pappa precis hem också, vilken tajming! bye fucktards!


JEFFREY CAMPBELL

omg, jag dör lite innombords när jag ser den här skon. förstår inte hur en sko kan vara så vacker, dock är priset runt 1600kr vilket jag inte har råd med för tillfället, men så fort jag har vunnit på triss så blir dem mina.

bye fucktards!


totally addicted to bass




lunchade med mina b-rudar igår faktiskt, vi är ju dock inte riktigt normala,
men va tusan gör det. har inte träffat dem på hela lovet, så det här var super skoj.
längtar faktiskt lite tills att skolan börjar igen.
bye fucktards!

She's drunk, comes home in the morning


enda bilden från igår på mig, daniel säger att jag ser ut som snövit on drugs. haha kanske stämmer?

blev en liten utgång igår, så idag mår jag inte så värst. blev strömpis för hela slanten igår.
firade daniel's syster som nyligen blivit 18. kvällen blev lyckad förutom att jag fick åka
i bagagelukan på vägen hem, skapligt ont i nacken idag. frukost nu ja tack!
bye fucktards!

bang bang bang


anonym: sjukt snygg väska! finns dom kvar att få tag på?
har du någon aning om vart isf? lyckas inte hitta dom någonstans!

svar: tackartackar, jag vet faktiskt inte om dem finns kvar att köpa.
tror jag köpte min på intersport, så kolla där. :)

I woke up in the kitchen sink

godmorgon!
sitter här i köket och lyssnar på morgonpasset, äter en hårdmacka
och dricker en kopp grönt tea. jag är faktiskt på topphumör idag,
efter det här ska jag faktiskt träna lite, ojojdå! haha
nej nu orkar jag inte skriva mer.
bye fucktards!

RSS 2.0