oooh happy day



nyss käkat dunder god mat som jag mästerkocken har lagat. har suttit ute i solen ända sen jag kom hem från skolan, super skönt! inte långtkvar tills man kan gå i shorts & t-shirt, lääääängtar! nu ska jag låta maten smälta och läsa lite bloggar. bye fucktards 


up and away

 

 



drar iväg till skolan med krull hår & döskalle tröja´. bye fucktards!


naturell


kör krull all in. utan plattången är jag en pudel.


måndag

 

sitter just nu i skolan & skriver en uppsats om Turtles, äntligen någe kul att skriva om. drar nog och solar efter skolan. måste bli brun brun pepparkaka. bye fucktards!


full för kärlekens skull

ikväll blir det pppparty för hela slanten, jag & mina brudar går all in som vanligt. em är i duschen för tillfället, sitter som vanligt och väntar på henne. & sen blir det nog att gå hem till frida för en förfest & sedan får vi se vart vindarna tar oss.  bye fucktards!


It's Friday friday friday friday

jävlar skönt det ska bli att åka hem snart, är sjukt trött och irriterad på typ allt. ska hämta ut paket nu när jag slutat sen ska jag hem och typ dö. bye fucktards!

knot violence

älska älska älska knot violence t-shirtarna, den vita till vänster är på väg hem till mig. älskar t-shirtar som står för något bra. denna kommer jag bära hela sommaren :) bye fucktards!

onsdag

idag efter skolan drog jag & cibbe till tant brun för en solning, behövligt kan jag lova. och nu har jag nyss käkat lite tacos. nu blir det bakning med mamma & sedan en chill kväll. bye fucktards!


.

idag har jag varit hemma hos födelsedags barnet emelie, som fyller hela 20år idag, massa grattis! hennes pappa hade gjort en sjuukt god tårta. och just nu sitter jag hemma hos babe och är dunder trött, han kollar på bajs hockey. så jag ska väl dra på bb och sova. bye fucktards!

now it's on like donkey kong



första dagen i skolan efter 4veckor, sjukt kul att träffa de som var där. har även vart på möte om resan till holland, mycket att fixa innan man åker. har nyss beställt något försäkringskort & måste köpa lite stilrena kläder som man måste ha om man ska på studiebesök på någon fin resturang. typ som svart kjol & vit skjorta. skolan vi ska till är jätte strikta, hur ska detta gå när man är en slusk, haha! nu blir det vem vet mest & en kaffe. bye fucktards!


Got your shades on your eyes


sjukt snygga nagelband, narigt narigt. lite kräm kanske?

gårkvällen blev inte så tråkig som jag trodde, utan den blev super mysig för självaste becca kom hit. :) vi kollade på körslaget, plus massa prat. förövrigt så står det tvätt och städ högst upp på schemat idag. kanske inte världens roligaste men det behövs kan jag lova, ser ut som en svin stia och jag har inga kläder att ha på mig längre. ;o pappa kommer snart hem med donken mat, fy på mig men ack så gott det är ibland. bye fucktards!


lördag.


fina tulpaner jag fick av min handledare igår.

lördagen har bestått av några timmars jobb och inte så mycket mer & den kommer nog inte bestå av något mer heller, ska bara vara hemma & tare chill ikväll. ta en dusch, lägga en ansiktsmask det vanliga gamla tråkiga som man gör när man inte har något annat att sysselsätta sig med. :') bye fucktards!


last day

är lite dep för att det är sista dagen på praktiken imorgon, har haft så sjukt kul de här tre veckorna. vill stanna längre. men ska ju vara med och inventera i april :) och sen håller jag tummarna att de vill ha mig mer där. har köpt en chokladask och ett kort som de ska få imorgon. :') idag har jag förövrigt käkat lunch på pacos med matilda & becca super mysigt. och nu ska jag glo på halv åtta hos mig och trycka i mig lite glass. bye fucktards!

kompis det går bra nu

jag är så jävla glad, jag mår så sjukt bra. jag har världens bästa pojkvän, jag har underbara vänner & familj. och inte nog med det så, på min praktik har jag haft sjukt kul och alla är världens snällaste & idag frågade min handledare om jag någon gång hade inventerat och jag sa att det hade jag inte, men hon frågade i alla fall om jag kunde vara med när de ska göra det i början av april. hon sa även att de inte brukar ta in extra jobbare som gör det men jag fick vara med om jag ville för att hon litar så pass mycket på mig, snacka om jag blev glad. har ju redan extra jobb, men aldrig fel med ett till om jag får mer efter inventeringen. cash is king biatch! :D bye fucktards!

på väg hem


klickade hem en långklänning igår, får se hur det slutar. får väl antagligen sy upp den, usch och fy för att vara 1.55 ;p fick bli en dunder snygg väska också. både är ifrån h&m. bye fucktards!

bakis bäverpung

igår blev det livat måntro, strömpis för hela slanten. hade super kul och det känns lite i plånkan idag men vafan man lever bara en gång. ikväll kör jag all in igen med en flaska vitt & sköna folks. bye fucktards!

torsdag

sitter här och dricker en kopp kaffe och tar det allmänt lugnt. har gått bra på praktiken idag också, som alltid :') lääängtar som fan tills imorgon då blir det utgång för hela slanten, har tagit ledigt på lördag för att kunna gå all in, ne men har jobbat varje helg i över två månader så jag förtjänar lite ledigt tycker jag personligen. dock får jag lite ångest när jag inte jobbar, tänker på hur mycket pengar jag kunde fått. imorgon ska jag luncha med homohunden fillepille också :) long time no see. nej nu ska jag göra någonting vettigt. bye fucktards!

 


onsdag


weheartit.com
helvete vad snyggt, tror jag dör!

har nyss tagit en lång dusch och fytusan vad skönt det var. efter praktiken idag så blev det att fara hem till frida och fira emelie som fyller 20idag, massa grattis till dig. vi har fikat och haft allmänt trevligt, har jämt så jävla kul med dem. :) jaja, nu ska jag fixa matlåda sen blir det nog sängen. bye fucktards!


tisdag


slapp angelica i söndags.

nyss proppat i mig lite mat. soft dag på praktiken, ganska lite varor som kom och inte så jätte mycket folk i butiken. fick sluta klockan halv tre men stannade kvar till fyra iallafall för becca slutade då, så jag fick sällskap på bussen hem. :) nu blir det nog en dusch och chill framför tvn resten av kvällen. bye fucktards!


rostadmacka

äter just nu frukost och dricker lite oboy, ska om en liten stund tralla till bussen för en dag på dressmann. efter det ska jag nog bara åka hem och dö lite. bye fucktards!

I got my cup of Joe, my pack of stokes


sex,drugs and tattoos

är faktiskt lite sliten idag, drack inte så speciellt mycket igår men hade inte ätit någe på hela dagen så kanske därför jag är lite seg idag. sitter och väntar på att solsidan ska börja, enbart skit på tv innan klockan 8 på söndagar. ;o jaja imorgon blir det tillbaks till dressmann för praktik och ännu mer ont i fötterna. bye fucktards!

 

 


Get messed up today, I'll be ok tomorrow.

sitter hemma hos emelie, gick hit efter jobbet. skulle igentligen till ishallen och kolla på när daniel spela nån match. men jag orkade verkligen inte gå ända dit med alla mina saker och sedan tillbaka. ikväll blir det lite party, tar nog det lugnt idag, eller? äsch all in eller inget eller vad säger ni? em är i duschen nu och jag vill ha mer kaffe, jävlar nu blir jag arg, nu får hon komma ut och servera mig tusan! haha bye fucktards!

fredagsmys

har inte orkat skriva så värst mycket den här veckan, har kommit hem halv 6 varje dag och varit helt slut. men tusan vad jag trivs på min praktik, alla är jätte snälla och det går skit bra att ta hand om kunderna och visst jag kan ju inte allt men nästa vecka då ska jag ge mig fan på att kunna alla konstiga storlekar. ikväll blir det hemma mys med mig själv, jobb imorgon och kanske en liten utgång efter det. bye fucktards!

hänga runt, glida runt, låna pengar

mina fötter tar död på mig, kanske andra skor i morgon ah tror det va. fick med mig ett linne hem idag, mycket nice, + ett par zebraleggins som jag inte riktigt vet om jag vill ha eller varför jag köpte dem. får se om de lämnas tillbaka. :p nu blir det chill hela kvällen orkar inte med något. ;p bye fucktards!


RSS 2.0