onsdag

har nyss käkat, intresant nej. har också varit på Dressmann idag & pratat med butikschefen om sommarjobbet. gick skit bra, ska vara där tre kvällar nästa vecka & lära mig kassan. blev tre veckors jobb i sommar, & kanske mer. är jätte glad, & alla som jobbar där är helt underbara! så jag kommer trivas som fisken i vattnet :) nu blir det chill med mammsen & imorgon blir det film fixning i skolan och efter det ska jag åka till marieberg med mamma för sko inköp. bye fucktards!


kompis, det går bra nu

en glad tjej här, min handledare jag hade när jag praktiserade på Dressmann ringde förut & frågade om jag ville jobba lite i sommar & självklart tackade jag ja. har haft lite noja för att jag inte har fixat något sommarjobb & nu händer detta, glider in som en räkmacka. känns helt sjukt att de ringer mig av alla människor & vill ha mig jobba där, är lite stolt över mig själv & känner mig väldigt bra på det jag gör. alltså få folk att köpa på sig massa saker som de igentligen inte behöver, haha. jaja nu ska jag glo på bb & sedan sova. bye fucktards!


kolla snubben puffa bubbelgum


har haft en dunder helg. i lördags blev det satin, har faktiskt aldrig varit där förut men ska absolut dit igen. hur skönt folk som helst! & i söndags blev det middag med daniel's släk. ganska trist att gå till skolan idag, har ju skänts som sommarlov hela veckan, ;p jaja, snart kommer em&em hit för kaffe drickning. bye fucktards!


långfredag


weheartit.com

ja, vad ska man hitta på idag? har ingenaning, blir iallafall lugnt ikväll för im going to work imorgon. på påskafton av alla dagar, men jobb är ju jobb. imorgon blir det middag med familjen sen ska jag hem till daniel & korka upp vinet & in i dimman för en gångs skull. dundrans roligt inlägg, or not. bye fucktards!


,


i don't care if the whole club is dead, cause the party is in my head


bbq pics




new in


fick med mig hem ett par brillor & en ring igår på m-berg.
ringen kommer från style by tyra & brillorna är köpa på gina.


party in my head


igår blev ju som sagt grillning hemma hos mig, jag fick igång grillen som tur var. tummen upp för det. blev lite att städa idag, så ska sätta igång med det nu eller en kopp kaffe på altanen först :)bye fucktards!


sparkdräkt

igår kom äntligen min one piece som daniel har köpt till mig, världens bästa är han!

idag blir det nog en tur till m-berg med em&em. sen ikväll blir det vinpimpling  & grillning hos moi.
dock vet jag inte hur man får igång grillen, men det ska nog ordnas. bye fucktards!


365 dagar


idag har jag & min dude varit tillsammans ett helt år, sjukt hur fort tiden går. känndes som att det var igår vi träffades. så alldeles snart ska jag ta bussen till kumla, då ska vi ta en liten fika & sen har jag massa ärenden jag måste göra. och ikväll blir det myspys med babe <3 nej nu ska jag gå, bye fucktards!


sommartider hej hej


vädret är underbart, har legat i solen i två timmar & jag börjar se ut som en kräfta som vanligt när jag solar. hoppas det går över till brunt snart. nej nu har jag inte tid att sitta här mer, måste ta vara på solen nu när den äntligen har kommit. bye fucktards! 


4 songs & a fight


nu äntligen är det en veckas lov. längtar som fan till helgen då jag ska äta tills jag spricker. idag blir det nog lungt, va hemma och städa & om solen kan komma till altanen snart så kan jag gå ut och sola lite. klockan är ju bara 20 i 9, så jag får nog vänta nån timma eller två. jaja, lite frulle nu! bye fucktards


rubrik


drar till skolan, och blir kvar där till klockan 10 ikväll. usch för att servera! bye fucktards!


dance with the devil


en outfit från förra veckan iklädd pappas tröja & leggins.

har sovit en stund efter jag kom hem från skolan, hur skönt som helst. & just nu lyssnar jag på the sounds nya album som inte alls är lika bra som de andra, besviken tjej. nu ska jag fixa krubb och typ dö.
 bye fucktards!


kaffe & bullar

idag har farfar varit här och käkat bullar & drukigt kaffe, cool gubbe. döds sköna random komentarer han kommer med hela tiden. och gårdagen spenderades med söt lööv. blev en sväng till malin, sen köra ellen & micke till öret sen vidare till donken sen blev det hem till lööv för myspys med ost, kex & massa frukt. kom hem halv fyra inatt efter vi hade kört runt på folket. vaknade klockan ett idag, ;o har inte sovit så länge på evigheter. jaja, nu ska jag tvätta & fixa krubb. bye fucktards!


himlen luktar plast


sorry för bad update men har jobbat hela helgen. blev klar med inventeringen tidigt i söndags, så blev att vara i butiken resten av dagen. mycket jobbigare än att vara på lagret. fattar inte hur man kan stöka till ett jeans bord så att alla jeans ligger som ihop rullade små bollar. hur svårt kan det vara att lägga tillbaks en vara på rätt plats efter man har provat den. bannad angelica men ändå väldigt glad :) för på onsdag är det min födelsedag, hela 20jävla år blir jag. party för hela slanten blir det. UNTZ UNTZ UNTZ! bye fucktards!


Genom eld


världens bästa & sötaste! jag dör varje gång jag hör han sjunga, gift dig med mig äru snäll?


RSS 2.0